Kosta Boda - Artist Collection My Palace Globe BV AC-23 Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Artist Collection My Palace Globe BV AC-23 Klar från Kosta Boda.Denna fantastiska dekoration ger inte bara en elegant touch till ditt hem, utan också en känsla av äventyr och upptäckt. De handgjorda kloten skiftar i färg och uttryck, ungefär som havet vid olika ljus.

På så sätt får den lilla skulpturen liv som påminner om spektakulära ljusfenomen i universum.Den transparenta färgen skapar en förtrollande effekt när ljuset reflekteras genom glaset, vilket ger ditt rum en magisk stämning. Designer Bertil Vallien har skapat en unik och stilfull dekor på denna globe. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Figurer från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Cooee - The Clam Shell Skulptur Coal

Figurer från Cooee

Här har vi samlat Figurer från Cooee.
Upp till 49% rabatt
Målerås Glasbruk - Floral Fantasy Hassel 10, 5 mm Orange

Figurer från Målerås Glasbruk

Missa inga bra priser på Figurer från Målerås Glasbruk.
Upp till 49% rabatt
Spring Copenhagen - Emojiboll Ek 7 cm Sad

Figurer från Spring Copenhagen

Utforska allt inom Figurer från Spring Copenhagen.
Upp till 25% rabatt
Kosta Boda - Brains Karolina blå 7,5 cm

Figurer från Kosta Boda

Här har vi samlat Figurer från Kosta Boda.
Upp till 30% rabatt
Volta - London Mobil 100x59 cm

Figurer från Volta

Utforska allt inom Figurer från Volta.
Upp till 40% rabatt
Gejst - Arkis Skulptur Marmor 17 cm Vit

Figurer från Gejst

Utforska allt inom Figurer från Gejst.

Se gärna också

Skultuna - Skultuna x Lisa Larson Katt 8,7 cm Guld

Skultuna x Lisa Larson Katt 8,7 cm Guld är en exklusiv mässingsstatyett som är skapad av den välkända designern Lisa Larson. Den är tillverkad av mässing och har en lyxig och sofistikerad look. Statyettens klassiska utseende och utmärkta kvalitet gör den till ett värdefullt och långvarigt inredningsinslag.

Lisa Larson (1931-) och hennes keramik är välkända representanter för 1900-talets lysande svenska keramiska design. Hon är välkänd för sin varmhjärtade, humoristiska och ibland subtilt ironiska design. Lisa arbetade på Gustavsbergs Porslinsfabrik 1954-1980 och hon är representerad på National museum.

Skultunas produkter tillverkas i ren mässing utan ytbehandling om inget annat anges. Mässing och koppar ärgar vilket skyddar metallen och förlänger livslängden. Det är en smaksak om man önskar putsa produkten eller ej, oputsad så kommer metallen att bli mörkare med tiden och det kan även uppstå fläckar från fukt eller fingeravtryck. Om ni önskar behålla den högglansiga ytan så måste den putsas regelbundet. Vi rekommenderar att man använder någon form av handskar, exempelvis i bomull, för att skydda ytan från fingeravtryck vid poleringen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024