Kosta Boda - Earth on Top mini 6 cm Klar/Guld

Beställ Kosta Boda - Earth on Top mini 6 cm Klar/Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Earth on Top mini 6 cm Klar/Guld inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Vacker skulptur i munblåst glas, designad av Bertil Vallien.Från Kosta Boda och serien Earth kommer detta nytillskott i lite mindre storlek. I Earth ingår fyra samlarobjekt som på olika sätt inspirerar till att reflektera över den lilla och stora världen.”Hemmet ger skydd, lugn, inspiration och kärlek.

Det ger oss andrum och tid för tanke. En orubbligplats i en värld som aldrig står still.” Bertil Vallien .

Se gärna också

Kay Bojesen - Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm Röd/Blå/Vit -25%

Figurines Fanbärare Jubileum Liten 29,5 cm är speciellt framtagen till 80-års jubileet av de små träfigurerna av Kay Bojesen. För att fira det på bästa sätt finns det nu en speciell jubileumsutgåva av fanbäraren som pryds av ett rött och gyllene emblem med Kay Bojesens logotyp och en specialdesignad 80-årsjubileumslogotyp på andra sidan.

Idag är fanbäraren en given gäst på bordet hos många födelsedagsfirare och jubilarer. Jubileumsfanbäraren är 29,5 cm hög och tillverkad av FSC-certificerat bokträ med stor precision och omsorg för den höga hantverksmässiga kvaliteten som är kärnan i Kay Bojesens verk.

Kay Bojesen skapade den stora slottsvakten för första gången 1940 med anledning av kung Christian X:s 70-årsdag som en hyllning till den danske kungen. Den gången stod slottsvakterna som en meter höga figurer utanför Kay Bojesens butik på Bredgade i Köpenhamn. 1942 designade han de mindre figurerna i en storlek som gav oss alla möjlighet att fira födelsedagar och jubileum med stil – och göra Kay Bojesens originalberättelser i trä till våra egna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bords- och vägglyktor

Bords- och vägglyktor från Tenderflame

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Iittala

Se alla produkter
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Samsung

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Bitz

Se alla produkter