Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Röd

Beställ Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Röd inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Nagellack Make up från Kosta Boda är en serie ikoniska skönhetsprodukter skapade som en mini version av Åsa Jungnelius konstinstallation ”Vad fin du är i håret!” Produkterna i pressat glas är ett feministiskt statement, precis som många av Jungnelius konstverk. .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Floral Fantasy Hassel 10, 5 mm Orange

Sandblästrad och målad hassel på gjutet kristallblock. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 0,64 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ugnsformar

Ugnsformar från Arabia

Se alla produkter
Speglar

Speglar från Hay

Se alla produkter
In-ear Hörlurar

In-ear Hörlurar från JBL

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Primus

Se alla produkter