Produktinformation

Frysskå;p F3285NVE Cylinda CylindafrysF3285NVE ä;r den perfekta lö;sningen fö;r dig som behö;ver mycket utrymme fö;r att frysa mat. Med en hö;jd på; 186 cm och en volym på; 280 liter finns det gott om plats fö;r alla dina frysvaror.

Den elektroniskt styrda panelen gö;r det enkelt att justera temperaturen, och det greppvä;nliga handtaget gö;r att du enkelt kan ö;ppna och stä;nga dö;rren. Dö;rren ä;r vä;nsterhä;ngd och omhä;ngningsbar.

Smart designCylinda frys F3285NVE har en smart design med glashyllor och fem rymliga lå;dor fö;r enkel å;tkomst till dina matvaror. Två; hyllor har fä;llbar front och en lå;da ä;r en s k Big Box, vilket ger dig mö;jlighet att frysa stora fö;remå;l på; ett enkelt sä;tt.

Frysen kan frysa in 13 kg/dygn. Bekvä;ma funktionerAutomatisk avfrostning och snabbinfrysning med automatisk å;tergå;ng gö;r att du kan spara tid och energi samtidigt som du hå;ller dina matvaror i toppskick.Du slipper frosta av frysen sjä;lv och kan lä;gga tiden på; roligare saker.

Snabbinfrysningsknappen anvä;nder du nä;r du ska frysa in må;nga varor t ex nä;r du har storhandlat. Det snabbar på; infrysningen och gö;r att de redan infrysta varorna inte tinar upp.

Frys från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Whirlpool UW8 F2Y WBI F 2

Frys från Whirlpool

Missa inga bra priser på Frys från Whirlpool.
Cylinda F1085E

Frys från Cylinda

Missa inga bra priser på Frys från Cylinda.
Bosch GSN36CWEV

Frys från Bosch

Se produkter inom Frys från Bosch.
Elvita CFS2853V

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Husqvarna QT922W

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Frysskåp 186 cm FF18EN3HX Smeg rostfri

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024