Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier Gas Deluxe Gasolgrill

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Cobb Premier Gas Deluxe är en gasolgrill som kan grilla riktigt länge. På en enda gasbehållare har den grillkapacitet i cirka tre timmar - perfekt för en härlig grillkväll med goda vänner.

Denna grill har samma storlek som Premier-grillen, vilket innebär att du kan använda alla dina tillbehör till Premier-grillen också till denna gasdrivna modell.En COBB-grill är inte bara en grill – med de rätta tillbehören skulle den kunna kallas för världens minsta och mest effektiva utekök, vilket gör att den passar lika bra till att grilla i trädgården som till en härlig utflykt till stranden. Med sin nätta storlek är den en lättanvänd portabel grill som enkelt transporteras i bärväskan som kan köpas till.

Grillen har en unik konstruktion med en isolerad värmekälla i mitten, vilket gör att den kan bli upp till 300 °C inuti utan att bli för varm på utsidan. Cobb Premier Gas Deluxe är tillverkad av borstat rostfritt stål och har en utformning som minimerar rök samtidigt som värmen utnyttjas optimalt.Grillplatta med extra tjockt aluminium ingår.

Produktbeskrivning

En gasolgrill är en grill som använder gasol som bränsle istället för kol eller ved. Gasolgrillar är ett populärt val för utomhusmatlagning eftersom de är enkla att använda och ger en jämn värme.

Fördelar med gasolgrillar

  • Enkel att använda
  • Snabb uppvärmning
  • Jämn värme
  • Mer miljövänligt än kolgrillar
  • Enklare att rengöra
  • Kan användas året runt

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024