Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier Gas Deluxe Gasolgrill

Jämför produkt Cobb - Premier Gas Deluxe Gasolgrill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cobb - Premier Gas Deluxe Gasolgrill i kategorin Gasolgrillar här hos oss.

Produktinformation

Cobb Premier Gas Deluxe är en gasolgrill som kan grilla riktigt länge. På en enda gasbehållare har den grillkapacitet i cirka tre timmar - perfekt för en härlig grillkväll med goda vänner.

Denna grill har samma storlek som Premier-grillen, vilket innebär att du kan använda alla dina tillbehör till Premier-grillen också till denna gasdrivna modell.En COBB-grill är inte bara en grill – med de rätta tillbehören skulle den kunna kallas för världens minsta och mest effektiva utekök, vilket gör att den passar lika bra till att grilla i trädgården som till en härlig utflykt till stranden. Med sin nätta storlek är den en lättanvänd portabel grill som enkelt transporteras i bärväskan som kan köpas till.

Grillen har en unik konstruktion med en isolerad värmekälla i mitten, vilket gör att den kan bli upp till 300 °C inuti utan att bli för varm på utsidan. Cobb Premier Gas Deluxe är tillverkad av borstat rostfritt stål och har en utformning som minimerar rök samtidigt som värmen utnyttjas optimalt.Grillplatta med extra tjockt aluminium ingår.

Produkter från kända varumärken
Skalknivar

Skalknivar från Fiskars

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Kitchenaid

Se alla produkter