Kilner - Clip Top Flaska Fyrkantig Bygellock 0,6 L Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Clip Top Flaska Fyrkantig Bygellock 0,6 L Klar från Kilner är särskilt utformade för att hjälpa dig att bevara olika drycker och olja. Efterson flaskan är fyrkantig är den mycket yteffektiv och passar bra in i kylskåpsdörren.Med en kapacitet på 1 liter, 0,6 liter och 0,33 liter är dessa flaskor perfekta för lagring och konservering av oljor, vinäger, safter och sirap.Kilners flaskor är gjord av högkvalitativt sodalimeglasmaterial med orörd klarhet och konsekvent väggtjocklek som säkerställer inga svaga punkter.

Med ett högkvalitativt bygelsystem i rostfritt stål, konstruerat för att skapa den perfekta spänningen som ger en lufttät och säker tätning varje gång. Varje burk kommer med en hållbar gummiförsegling.Lämplig att använda i diskmaskin. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Glasflaskor från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Muurla - Mumin Glasflaska Fruits 1 L Klar/Gul

Glasflaskor från Muurla

Missa inga bra priser på Glasflaskor från Muurla.
Bormioli Rocco - Flaska 1L Klar

Glasflaskor från Bormioli Rocco

Se produkter inom Glasflaskor från Bormioli Rocco.
Kilner - Juice och Sås Flaska 1 L Klar

Glasflaskor från Kilner

Missa inga bra priser på Glasflaskor från Kilner.

Se gärna också

Kilner - Juice och Sås Flaska 1 L Klar

Juice och Sås Flaska 1 L Klar från Kilner är en multifunktionella flaska, lämplig för konservering med 2-delat lock och skruvband. Idealisk för att förvara och hälla en rad olika såser eller drycker från vatten, juicer, milkshakes och pastasåser. Flaskan passar i sidodörren på kylen och är tack vare den fyrkantiga formen mycket yteffektiv.

Kilners flaskor är gjord av högkvalitativt sodalimeglasmaterial med orörd klarhet och konsekvent väggtjocklek som säkerställer inga svaga punkter. Med ett högkvalitativt bygelsystem i rostfritt stål, konstruerat för att skapa den perfekta spänningen som ger en lufttät och säker tätning varje gång. Varje burk kommer med en hållbar gummiförsegling.

Lämplig att använda i diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024