Cuisinart - Core Glassmaskin med kompressor Silver

Jämför produkt Cuisinart - Core Glassmaskin med kompressor Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Core Glassmaskin med kompressor Silver i kategorin Glassmaskiner här hos oss.

Produktinformation

Gelato Ice Cream Professional från Cuisinarts serie Core Collection är en fantastisk glassmaskin du kan göra glass, gelato eller sorbet med. Med den här i hemmet har du möjlighet att skapa din egen glass när suget kryper på.

Mixtra ihop en ljuvlig smakkombination och njut av en läcker dessert på bara 35-45 minuter. Glassmaskinen är försedd med ett kompressorsystem vilket gör att du slipper frysa skålen innan användning, det är bara att tillsätta blandningen och låta den automatiska maskinen sköta resten.

Den är även försedd med en funktion som håller glassen kall när den är färdig. Den levereras med två olika blad, använd den ena till gelato och den andra till glass.

Locket, bladet och skålen går att ta bort och tål diskmaskin vilket gör den otroligt enkel att rengöra. Glassmaskinen är tillverkad i rostfritt stål och rymmer 1,5 liter, dessutom får du 3 års garanti på produkten.

Produkter från kända varumärken
Kaffe-Tebryggare Tillbehör

Kaffe-Tebryggare Tillbehör från Asobu

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Gynning Design

Se alla produkter
Airconditions

Airconditions från Delonghi

Se alla produkter