Aida - Life in colour - Glasunderlägg 24x12 cm 4-pack Mozzarella

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Karim Rashid Glasunderlägg 24x12 cm 4-pack från Aida är perfekt för glas, mugg och koppar för att skydda ditt bord från repor och fläckar.Finns i fler färger.Tillverkade av 95% återvunnet läder. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet.

Se gärna också

Lind DNA - Glass Mat Curve Moss

Genom att använda sig av glasunderlägg skyddar underlaget från kondens när du exempelvis har hällt upp ett välkylt vin eller en drink med mycket is i samtidigt som du enkelt skapar en elegant känsla runt bordet. Curve coaster ur Lind DNAs serie Leather Serene - The Authentic kommer i flera härliga färger så det är lätt att hitta just din favorit.

Leather Serene är tillverkade i OEKO-TEX® återvunnet läder med en gummerad undersida för att säkerställa att underlägget ligger still och inte glider iväg. Kombination av material ger en slitstark och tålig kvalitet och som dessutom är enkel att rengöra.

Använd dem som de är eller använd som komplement till de matchande bordstabletterna för att skapa en helhet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024