Aida - Life in colour - Karim Rashid Glasunderlägg 24x12 cm 4-pack Chili

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Karim Rashid Glasunderlägg 24x12 cm 4-pack från Aida är perfekt för glas, mugg och koppar för att skydda ditt bord från repor och fläckar.Finns i fler färger.Tillverkade av 95% återvunnet läder. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet.

Se gärna också

Gynning Design - Glasunderlägg Looking For You 4-pack

Svartvita glasunderlägg ur Carolina Gynnings serie Looking For You, sätt att ge dukningen en elegant touch. Underläggen är svensktillverkade och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka. Tål Maskindisk.

Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024