Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Brun

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack från Aida är perfekt för glas, mugg och koppar för att skydda ditt bord.Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest.Kommer i 6-pack.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Se gärna också

Morris & Co - Morris & Co Glasunderlägg Mix & Match 6-pack Flerfärgad

Morris & Co Glasunderlägg Mix & Match 6-pack från Pimpernel. Dessa underlägg är inte bara praktiska, de är också stilfulla och en färgstark detalj på ditt bord.

Varje underlägg i paketet är designat med olika motiv från Morris & Co, och tillsammans bildar de en harmonisk mix & match-kollektion.

Dekorerade med sex mönster från det berömda Morris & Co.-arkivet, inklusive de berömda mönstren Daffodil, Willow Bough, Pimpernel och Seaweed.

Alla bordsunderlägg och glasunderlägg från Pimpernel tillverkas med en oöverträffad skiktsystem med en korkbas, lövträ i mitten, fantastisk design och avslutas slutligen med en skyddande och slitstark film. Vi rekommenderar att man rengör bordsunderläggen med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024