Sidan innehåller annonslänkar

AH Belysning Koster

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Golvlampa Koster frå;n AH Belysning Koster har stä;llbara lamphå;llare med ett riktat ljus som gö;r att den passar bå;de som lä;slampa och som ljuspunkt i rummet. Lampan ä;r 140 cm hö;g och fä;rgen ä;r vit men den finns också; i andra fä;rger.

Till Koster behö;ver du 2 st LED lampor med GU10-sockel, max 35 W. Lampan ä;r dimbar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Golvlampor från andra varumärken

Upp till 26% rabatt
Strömshaga - Brännarerör för fotogenlampa 17 cm Klar

Golvlampor från Strömshaga

Missa inga bra priser på Golvlampor från Strömshaga.
Upp till 25% rabatt
House Doctor - Rica Lampskärm 38 cm Vit

Golvlampor från House Doctor

Visa produkter inom Golvlampor från House Doctor.
Upp till 6% rabatt
Elvita E115645

Golvlampor från Elvita

Utforska allt inom Golvlampor från Elvita.
Aneta Hero

Golvlampor från Aneta

Utforska allt inom Golvlampor från Aneta.
Markslöjd Edgar 107741 svart

Golvlampor från Markslöjd

Visa produkter inom Golvlampor från Markslöjd.
PR Home Amy Flex1 Krom 150 cm

Golvlampor från PR Home

Se produkter inom Golvlampor från PR Home.

Se gärna också

Aneta Ester svart / vit 19338-15-01

<h2>Golvlampa ESTER Svart med Felix sk&auml;rm 19338-15-01 Aneta</h2> <p>Ester <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/golvlampor">golvlampa</a> fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/aneta">Aneta</a> &auml;r det d&auml;r lilla extra som g&ouml;r stor skillnad. Den har en design som k&auml;nns l&auml;tt med en svart fot och en vit veckad sk&auml;rm. Den har ocks&aring; en bottenplatta med tre kulformade f&ouml;tter som bidrar till den luftiga k&auml;nslan. Den svarta och vita f&auml;rgen g&ouml;r att den passar in &ouml;verallt &ndash; fr&aring;n vardagsrummet till sovrummet.</p> <p><strong>Ljuset v&auml;ljer du<br /></strong>Ljusk&auml;llan k&ouml;per du separat s&aring; att du kan f&aring; precis det ljus du beh&ouml;ver. V&auml;lj en av v&aring;ra ljusk&auml;llor med E27-sockel.&nbsp;</p> <p><strong>Stil som h&aring;ller</strong><br />Tillverkad av metall och textil st&aring;r golvlampan f&ouml;r en kombination av h&aring;llbarhet och design. Det &auml;r en lampa som inte bara lyser upp rummet utan ocks&aring; h&aring;ller l&auml;nge, b&aring;de i stil och kvalitet.</p> <p><strong>L&auml;ttplacerad storlek<br /></strong>Med en h&ouml;jd p&aring; 150 cm och en fot som &auml;r 46 cm i diameter, passar Ester in d&auml;r du beh&ouml;ver den. Inte f&ouml;r stor, inte f&ouml;r liten &ndash; precis lagom f&ouml;r att ge ditt rum r&auml;tt m&auml;ngd ljus.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024