Bosch

Bosch KNIV FÖR ROTAK 32LI "Citymover

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch KNIV FÖR ROTAK 32LI "Citymover på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch KNIV FÖR ROTAK 32LI "Citymover inom kategorin Gräsklippare grästrimmers.

Produktinformation

Reservkniv för Rotak 32LI Citymover BOSCHReservkniv till Rotak 32 LI-klippare. Bibehåll skärpan hos din gräsklippare och minska belastningen på motorn.

Från kunskapsbanken

Kniv

En kniv består av ett blad med en vass egg (knivsegg) och ett skaft att hålla i. Vanligen är bladet tillverkat av stål och har en platt stång, som kallas tånge, instucken i skaftet. När kniven ingår i ett bordsbestick kallas den bordskniv. Ofta är bladet då inte särskilt vasst om det inte är tandat. Det är vanligt att använda bordsbestick, alltså kniv, gaffel och sked, med samma dekor. Om handen glider från handtaget ner till knivbladet finns risk för skärskador. Vissa knivar har därför ibland någon form av skydd som hindrar handen från att glida ner till knivbladet, en så kallad parerstång eller någon annan form av greppfunktion. För att hålla en kniv vass under en längre period bör den slipas och brynas regelbundet. Vissa knivar har knivbladet laserhärdat. Sådana knivblad har fått ett hårt ytskikt på knivbladets ena sida och sägs vara självslipande. Eftersom knivbladets ena sida är hårt så nöts det ohärdade materialet bort i första hand. Kvar blir det hårda ytskiktet som friläggs efterhand som kniven slits. En sådan kniv kan därför hålla skärpan även utan slipning och bryning.[källa behövs]

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.

Rotak

Rotak kan syfta på följande platser:

Gräsklippare

Gräsklippare är ett hjälpmedel som används för att klippa gräs till en jämn längd.