Aida - Raw Grillbestick 8 delar Mattsvart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Grillbestick 8 delar från Aida är perfekt för grillmiddagar och du kan bjuda in till lyxiga middagar och ge din matlagning en extra touch av nordisk elegans. Aida Raw är serien som kombinerar råa intryck med naturliga färger och material till en unik, snygg och enkel design i nordiskt stukDetta set innehåller4 x gaffel4 x knivAida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet.

Grillbestick från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Yaxell - Ran Stekkniv 11 cm

Grillbestick från Yaxell

Se produkter inom Grillbestick från Yaxell.
Upp till 12% rabatt
WMF - Ranch Grillbestick 12-delar Rostfri/Trä

Grillbestick från WMF

Visa produkter inom Grillbestick från WMF.
Kai - Shun Classic Stekgaffel

Grillbestick från Kai

Se vad Kai har inom Grillbestick.
Opinel - Chic Stekknivar 4-pack Ebony

Grillbestick från Opinel

Missa inga bra priser på Grillbestick från Opinel.
Laguiole - Stekkniv 4-pack Coffee Cream

Grillbestick från Laguiole

Visa produkter inom Grillbestick från Laguiole.
Gense - Old Farmer Classic Grillkniv XL 4-pack

Grillbestick från Gense

Här har vi samlat Grillbestick från Gense.

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Biodegradable Svart -40%

Set med 6 grillknivar med biologiskt nedbrytbara handtag från franska Jean Dubost Laguiole.

Detta set med 6 högkvalitativa grillknivar i sann Laguiole-design är perfekt för dig som vill bjuda in på grillfest och imponera på dina gäster med ditt miljötänk – dessa knivar är nämligen helt återvinningsbara. Knivarnas blad är noggrant framtagna av Jean Dubosts hantverkare i södra Frankrike är och tillverkade av rostfritt stål i högsta kvalité för en lång livstid och svårslagen skärpa. De vackra svarta handtagen är inte bara en fröjd för ögat och bekväma att hålla i, utan de är även speciellt utvecklade i ett växtbaserat 100% biologiskt nedbrytbart material – häftigt va? Som grädden på moset levereras knivarna i en återvinningsbar kartonglåda som tillsammans med resten av paketet gör detta till ett fulländat alternativ för den som älskar att äta gott och samtidigt vill vara mån om miljön.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024