Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Supreme Grillplatta

Jämför produkt Cobb - Supreme Grillplatta online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cobb - Supreme Grillplatta i kategorin Grillpannor här hos oss.

Se gärna också

Ronneby Bruk - Ultra Light Original Grillpanna Lättgjutjärn 30 cm

En stekpanna i lättgjutjärn perfekt för att laga måltider till vänner och familj. Stekpannan är förinstekt med rapsolja och ger en vacker stekyta, samt blir bara bättre och bättre ju mer den används. Med sitt outslitliga material är pannan perfekt för professionella kök som hemmakockar.

Ultra Light Original är kok och stekkärl i "lättviktsgjutjärn", ett utmärkt val för dig som föredrar gjutjärn men vill ha ett lätthanterligt alternativ. Tack vare sin tunna konstruktion har dem en behaglig vikt men med samma fantastiska egenskaper som vanliga gjutjärnskärl. Stekytan är virvelslipad med bättre och jämnare fördelning av värme. Dem rostfria handtagen ger ett bekvämt och säkert grepp med sitt silikoninlägg och tål ugn upp till 220ºC.

Ronneby Bruk skapar förutsättningar för enkel och naturlig matlagning med gedigna produkter i högsta kvalitet. Den svarta lättskötta ytan på gjutjärnsprodukterna är resultatet av deras unika ytbehandling med vegetabilisk olja i hög temperatur. Det genuina vackra och traditionella gjutjärnet passar lika bra i det rustika ”lantköket” som för en elegant dukning med ”silver och kristall”. Med flitig användning blir produkterna från Ronneby Bruk bara bättre och vackrare med åren, och med lite kärleksfull omvårdnad kommer de att kunna användas och gå i arv i flera generationer. Gjutjärn är ett naturligt material och kan återvinnas till 100%.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Xantia

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från House Doctor

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Koziol

Se alla produkter
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Bosch

Se alla produkter