Küchenprofi - BBQ Grill-/Serveringspanna med träfat Rund 18 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rund grillpanna med tillhörande träfat för snygg servering från Küchenprofi. Grillpannan tillika serveringspannan är gjord i gjutjärn och passar för grillen, ugnen och alla typer av spisar.

Det värmeförvarande materialet gjutjärn säkerställer att maten förblir varm länge och träfatets utformning gör den lätt att bära till bordet. Själva pannan är 18 cm i diameter och har ett rejält handtag att bära den i, och på var sida finns även en praktiskt hällkant.Perfekt panna för tillagning av rätter och tillbehör på grillen och i ugnen som du kommer ha glädje av under lång tid framöver.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Grillpannor från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Sagaform - Doris Emaljerad Panna Liten Svart

Grillpannor från Sagaform

Missa inga bra priser på Grillpannor från Sagaform.
Upp till 30% rabatt
Küchenprofi - BBQ Grill-/Serveringspanna med träfat 2 handtag 18 cm

Grillpannor från Küchenprofi

Utforska allt inom Grillpannor från Küchenprofi.
Upp till 30% rabatt
Le Creuset - Signature Grillpanna Kvadratisk 26 cm Svart

Grillpannor från Le Creuset

Utforska allt inom Grillpannor från Le Creuset.
Upp till 30% rabatt
Staub - Pure Grillpanna 28 cm kvadratisk Svart

Grillpannor från Staub

Utforska allt inom Grillpannor från Staub.
Upp till 29% rabatt
Skeppshult - Traditional Grillpanna med trähandtag 28 cm

Grillpannor från Skeppshult

Missa inga bra priser på Grillpannor från Skeppshult.
Upp till 28% rabatt
Tramontina - Grill och långpanna 37 cm

Grillpannor från Tramontina

Utforska allt inom Grillpannor från Tramontina.

Se gärna också

Tramontina - Grillpanna Aluminium

En suverän grillpanna som även kan användas som grillwok från Tramontina.

Denna multifunktionella grillpanna från Tramontina gör att du enkelt kan grilla och woka till exempel fisk, räkor, kyckling och grönsaker på grillen.

Grilla det du normalt skulle laga vid spisen med en stekpanna eller wokpanna, det är lika enkelt att använda denna wok utomhus, men blir så mycket godare med grillsmak!

Denna grillwok från Tramontina är utformad på så sätt att den har små håll i botten. Det gör att varmluften från grillen tillagar dina råvaror samtidigt som grillröken ger en underbar grillsmak. Hålen i grillpannan gör även så att överflödig vätska rinner ut från pannan så att maten verkligen wokas och grillas och inte blir kokt.

Grillpannan är tillverkad i tålig anodiserad aluminium. Anodisering är en ytbehandling som förstärker korrosionsskyddet på produkten vilket gör att den blir mer tålig. Dock bör ej grillpannan användas direkt över het kol eller på annat sätt vara i kontakt med glöd för att inte skadas.

Tramontina Grillpanna har en diameter på ca 28 cm och är 14, 7 cm hög. Tillverkaren Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom grillutrustning och grillbestick. Denna underbara kombinerade grill och wokpanna är ett perfekt exempel på deras uppskattade grillprodukter som gör matlagningen enklare och roligare och maten så mycket godare!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024