Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier Lockhållare

Beställ Cobb - Premier Lockhållare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cobb - Premier Lockhållare inom kategorin Grillredskap.

Produktinformation

Praktisk lockhållare till grillocket som fästs på sidan av grillen. Perfekt när det är ont om avställningsyta när du ska vända köttbitarna på grillen.Passar till grillarna Cobb Premier Air Deluxe och Cobb Premier+. .

Se gärna också

Satake - Outdoor Tripod med Kanvaspåse 110 cm -29%

Mindre tripod med en längd på 110 cm med medföljande canvaspåse för förvaring för matlagning utomhus över eldgrop.

Värm enkelt upp en mättande soppa eller en enkel portion av en mumsig gryta med hjälp av denna praktiska tripod från japanska Satakes Outdoor-serie. Satakes tripod är speciellt designad för att enkelt kunna hålla upp en mindre gryta över en eldgrop med sin hållbara kätting och gör det på så sätt mycket lättare att laga mat när man är ute på äventyr i naturen. När man sedan ska vidare på nästa etapp av vandringen packas tripoden lätt ned i den medföljande canvaspåsen för praktisk förvaring och medtagning. Tripoden är tillverkad i hållbart stål och har en höjd på 110 cm.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Doftljus

Doftljus från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Cooee

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Rörstrand

Se alla produkter
Äggkokare

Äggkokare från Krups

Se alla produkter