Kockums - Handtagsskydd 11x6 cm 2-pack

Beställ Kockums - Handtagsskydd 11x6 cm 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Handtagsskydd 11x6 cm 2-pack inom kategorin Grytlappar och grytvantar.

Produktinformation

2-pack handtagsskydd i läder av hög kvalité från Kockums. Dessa handtagsskydd passar till Kockums 4 liters gryta i emalj och ger ett stadigare samt bekvämare grepp under förflyttning eller vid servering.

Dessutom blir handtagsskydden en fin detalj till grytan. Handtagsskydden i läder kommer så småningom få den där fina ytan som avslöjar år av användning.

Se gärna också

Kamado SUMO - Grillhandskar -10%

Från Kamado SUMO kommer dessa grillhandskar. De är dubbelfodrade och ger ett bra grepp samt är värmeskyddande. Gör grillningen säker och proffsig, snyggt utformade med Kamado SUMOs logga och färger. En praktisk och bra gåva till grillarmästaren.

Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Gerbera

Se alla produkter
Spisar

Spisar från Husqvarna

Se alla produkter
Bordstabletter

Bordstabletter från Aida

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Cilio

Se alla produkter