Kockums - Handtagsskydd 5x19 cm

Beställ Kockums - Handtagsskydd 5x19 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Handtagsskydd 5x19 cm inom kategorin Grytlappar och grytvantar.

Produktinformation

Handtagsskydd som passar till Kockums kolstålsstekpannor. Handtagsskyddet gör användningen och hanteringen av den varma stekpannan enklare och mycket säkrare.

Placera handtagsskyddet på stekpannans handtag och ta till vara på kolstålsstekpannornas fantastiska värmeegenskaper. Tillverkat i Anderstorp. .

Se gärna också

Global - Global Grillvante 34x15 cm -25%

Elegant grillvante med hängögla, från Global. Grillvanten/ugnsvanten är tillverkad i robust canvasbomull och har en dekorativ läderkant runt om, perforerad med Globals klassiska prickmönster. Med öglan hänger du den enkelt på plats.

Grillvanten är ett måste när du hanterar varma plåtar och grytor, eller när du står vid grillen. Så varför inte välja en grillvante med stil? Denna är både snygg och praktisk.

Global är för de flesta främst förknippad med sina fantastiska knivar men de har även annan köksutrustning i sitt sortiment. Väljer du Global vet du att du får en kvalitetsprodukt som kommer följa dig i din matlagning under lång tid framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servisset

Servisset från Rörstrand

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter
Assietter

Assietter från House Doctor

Se alla produkter