Kockums - Handtagsskydd 9x8 cm

Beställ Kockums - Handtagsskydd 9x8 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Handtagsskydd 9x8 cm inom kategorin Grytlappar och grytvantar.

Produktinformation

Det här fina handtagsskyddet från Kockums är tillverkat i läder av hög kvalité och passar till Kockums Tekanna 2 liter. Handtagsskyddet ger dig ett mer bekvämt och stabilt handtag när du häller upp från kannan samt ger den ett läckert utseende.

Handtagsskyddet i läder kommer så småningom få den där fina ytan som avslöjar år av användning. Tillverkat av Tärnsjö Garveri tillsammans med Kockums. .

Se gärna också

Global - Global Grytlapp 25x25 cm -21%

Elegant grytlapp med ficka och hängögla, från Global. Grytlappen är tillverkad i robust canvasbomull och har en dekorativ läderkant runt om, perforerad med Globals klassiska prickmönster. Med öglan hänger du den enkelt på plats.

Grytlappen är ett måste vid din dagliga matlagning, eller när du står vid grillen. Så varför inte välja en grytlapp med stil? Denna är både snygg och praktisk.

Global är för de flesta främst förknippad med sina fantastiska knivar men de har även annan köksutrustning i sitt sortiment. Väljer du Global vet du att du får en kvalitetsprodukt som kommer följa dig i din matlagning under lång tid framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Gefle

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Gustavsberg

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Slickepottar och spatlar

Slickepottar och spatlar från Rösle

Se alla produkter