Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Gryta/Lock 3,11 L 20 cm

Jämför produkt Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Gryta/Lock 3,11 L 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Gryta/Lock 3,11 L 20 cm i kategorin Grytor här hos oss.

Produktinformation

Från KitchenAids kollektion Multi-Ply kommer denna gryta i rostfritt stål och med tillhörande lock. Den mäter 20 cm i diameter och har förstärkta kanter och värmeresistent handtag.Köksredskapen från Multi-Ply levererar prestanda och stil i en vacker borstad finish.

Varje föremål från denna grytkollektion har en aluminiumkärna utformad för att leverera en jämn värmeöverföring och en flerskiktskontruktion i rostfritt stål som är mycket robust och stabil och bibehåller formen. Den böjda kanten ger dig droppfri hällning och handtaget i rostfritt stål ger ett säkert grepp som förblir svalt när pannan används på hällen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Rosendahl

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Aida

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Stiernholm

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Upsala-Ekeby

Se alla produkter