Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Gryta/Lock 4,91 L 24 cm

Beställ Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Gryta/Lock 4,91 L 24 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Gryta/Lock 4,91 L 24 cm inom kategorin Grytor.

Produktinformation

Från KitchenAids kollektion Multi-Ply kommer denna gryta i rostfritt stål och med tillhörande lock. Den mäter 24 cm i diameter och har förstärkta kanter och värmeresistent handtag.Köksredskapen från Multi-Ply levererar prestanda och stil i en vacker borstad finish.

Varje föremål från denna grytkollektion har en aluminiumkärna utformad för att leverera en jämn värmeöverföring och en flerskiktskontruktion i rostfritt stål som är mycket robust och stabil och bibehåller formen. Den böjda kanten ger dig droppfri hällning och handtaget i rostfritt stål ger ett säkert grepp som förblir svalt när pannan används på hällen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Dorre

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från SOEHNLE

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Iittala

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Rörstrand

Se alla produkter