Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Gryta Emalj/Glaslock 6 L Kräm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gryta i emaljerad stål från KitchenAids kollektion Steel Core Enamel. Kastrullen mäter 24 cm i diameter och har ett tillhörande glaslock.

KitchenAids kollektion Steel Core Enamel omfattar en samling köksredskap som har utformats noggrant för en optimal matlagningsupplevelse. Stålkärnan ger utmärkt värmebeständighet och en extra slitstark kant i rostfritt stål garanterar droppfri hällning.

Det emaljerade stålet i kastrullen är extremt hållbart och reptåligt. Värmebeständigt handtag i rostfritt stål gör att du lätt kan förflytta grytor från spishäll till bord, och genom locket av härdat glas har du bra koll på maten. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Grytor från andra varumärken

Upp till 61% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Gryta 10 L

Grytor från Eva Solo

Se produkter inom Grytor från Eva Solo.
Upp till 35% rabatt
Jamie Oliver - Big Batch Pan Gryta 7,4 L Svart

Grytor från Jamie Oliver

Utforska allt inom Grytor från Jamie Oliver.
Upp till 30% rabatt
Fiskars - Norden Gryta Rostfritt Stål 3 L

Grytor från Fiskars

Här har vi samlat Grytor från Fiskars.
Modern House - Rix Gryta 1,3L

Grytor från Modern House

Visa produkter inom Grytor från Modern House.
Tefal - Nordica Gryta 3L

Grytor från Tefal

Här har vi samlat Grytor från Tefal.
EVA TRIO - Dura Line Gryta 7L

Grytor från EVA TRIO

Utforska allt inom Grytor från EVA TRIO.

Se gärna också

Vargen & Thor - Gryta med Glaslock Koppar 4 L

Grytan Miranda från Vargen & Thor är hållbar, vacker, och passar både den receptglade hemmakocken och vardagens matlagning, klockan 18.15 en torsdag, när tålamodet börjar tryta hos samtliga inblandade.

Serien Mjölner, där grytan Miranda ingår, är tillverkade med en utsida i äkta koppar, ingen plätering här inte. De har en insida av borstat rostfritt stål, och en kärna av aluminium, för att värmen ska spridas jämt och snabbt. Den borstade ytan bidrar till att mat inte bränner fast lika lätt som på andra ytor. En klockren funktion (och perfekt för den där torsdagskvällen). Handtagen är tillverkade i rostfritt stål, och är värmesäkra. Det är en riktigt vacker pärla att ha i köksskåpet eller framme på spisen, redo för all sorts matlagning. Lock i glas ingår.

Miranda kommer bli en som en riktigt bra kompis, en hållbar gryta som kan användas om och om igen – till vardagens pastasåser eller långkoket när det finns tid. Allt smakar lite bättre när det tillagats med bra råvaror, engagemang och med riktigt bra verktyg. Vargen & Thor inspirerar till engagerad matlagning, och levererar de bra verktygen.

Tack vare ny teknik fungerar grytan på alla hällar, inklusive induktion. Den går också att använda för tillagning i ugn, upp till 300°c. Vid tillagning i ugn kan det vara bra att använda det skräddarsydda handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor, då handtagen blir varma.

Miranda kan diskas i diskmaskin, och det är bra att veta att vid användning i av gashäll, i ugn eller i diskmaskin/med diskmedel så kan kopparytan få fläckar. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderas användning av kopparputs.

I Mjölner-serien finns även en traktörpanna, Modell Y, och kastrullen Vera på 1,6 liter. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare.

- Ingen beläggning
- Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhällar
- Lock i glas ingår
- Rostfritt stål och äkta koppar
- Rymmer 4 liter
- Kan diskas i diskmaskin

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024