Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Gryta Emalj/Glaslock 6 L Röd

Beställ Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Gryta Emalj/Glaslock 6 L Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Gryta Emalj/Glaslock 6 L Röd inom kategorin Grytor.

Produktinformation

Gryta i emaljerad stål från KitchenAids kollektion Steel Core Enamel. Kastrullen mäter 24 cm i diameter och har ett tillhörande glaslock.

KitchenAids kollektion Steel Core Enamel omfattar en samling köksredskap som har utformats noggrant för en optimal matlagningsupplevelse. Stålkärnan ger utmärkt värmebeständighet och en extra slitstark kant i rostfritt stål garanterar droppfri hällning.

Det emaljerade stålet i kastrullen är extremt hållbart och reptåligt. Värmebeständigt handtag i rostfritt stål gör att du lätt kan förflytta grytor från spishäll till bord, och genom locket av härdat glas har du bra koll på maten. .

Se gärna också

GreenPan - Barcelona Pro Gryta 24 cm -25%

Gryta i aluminium med en diameter på 24 cm och två hjälphandtag samt medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.

Laga allt från korv stroganoff till chili con carne med denna stora gryta i aluminium med keramisk non-stick-beläggning från GreenPan. Grytan är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.

GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Matlådor

Matlådor från Martinex

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från By Rydéns

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Klong

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Globen Lighting

Se alla produkter