Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Blå

Beställ Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Blå inom kategorin Grytor.

Produktinformation

Kockums Bellied Pot på 0,7 L är den lilla versionen av storsäljaren Bellied Pot 4 L, som passar utmärkt till servering, festen eller i det dagliga köket. Med ett bevarat formspråk blir grytan ett funktionellt köksredskap såväl som en smakfull designdetalj i köket och vid dukningen.

Finns i olika färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade grytor har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Grytan fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje gryta av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från PotteryJo

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Craft

Se alla produkter
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Solstickan

Se alla produkter
Radio

Radio från Tivoli Audio

Se alla produkter