Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Gryta/Lock 4 L Kräm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kockums Bellied Pot är en klassiker som passar utmärkt till söndagsmiddagen, festen eller i det dagliga köket. Med ett bevarat formspråk blir grytan ett funktionellt köksredskap såväl som en smakfull designdetalj i köket och vid dukningen.

Finns i olika färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade grytor har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Grytan fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje gryta av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Grytor från andra varumärken

Upp till 61% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Gryta 10 L

Grytor från Eva Solo

Se produkter inom Grytor från Eva Solo.
Upp till 35% rabatt
Jamie Oliver - Big Batch Pan Gryta 7,4 L Svart

Grytor från Jamie Oliver

Utforska allt inom Grytor från Jamie Oliver.
Upp till 30% rabatt
Fiskars - Norden Gryta Rostfritt Stål 3 L

Grytor från Fiskars

Här har vi samlat Grytor från Fiskars.
Modern House - Rix Gryta 1,3L

Grytor från Modern House

Visa produkter inom Grytor från Modern House.
Tefal - Nordica Gryta 3L

Grytor från Tefal

Här har vi samlat Grytor från Tefal.
EVA TRIO - Dura Line Gryta 7L

Grytor från EVA TRIO

Utforska allt inom Grytor från EVA TRIO.

Se gärna också

Eva Solo - Eva Trio Gryta Rostfritt stål 3,6 L -43%

Eva Trio Gryta 3,6 liter från Eva Solo är tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.

Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, handtagen är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem.

Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.

"Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”
Sten Slot
Finansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024