Kochblume - Serveringssked SilIkon flexibel 30 cm Grå

Jämför produkt Kochblume - Serveringssked SilIkon flexibel 30 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Serveringssked SilIkon flexibel 30 cm Grå i kategorin Grytslevar och grytskedar här hos oss.

Produktinformation

Böjlig slev i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage, perfekt till omrörning av såser och servering av alla typer av mat. Skeden är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Slev Bioplast

Slev från Anders Petter och serien Backaryd i biobaserad plast.

Denna slev är gjord av PE-plast bestående av 98% sockerrör förstärkt med glasfibrer, resten är färgpigment. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Ett fördelaktigt val för miljön och vår framtid, samtidigt som den ger glädje i matlagningen och är dekorativ.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenglas

Vattenglas från Nachtmann

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Arabia

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Eva Solo

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Villeroy & Boch

Se alla produkter