Kockums - Träslev Oval 30 cm

Beställ Kockums - Träslev Oval 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Träslev Oval 30 cm inom kategorin Grytslevar och grytskedar.

Produktinformation

Träslev i obehandlat bokträ med ett klassiskt formspråk. Träslevens lena yta är skonsam att använda till dina emaljerade kärl, stekpannor eller gjutjärnsgrytor och bidrar därför inte till något onödigt slitage.

Slevar kan man inte få för många av och hos Kockums Jernverk finns fler modeller att komplettera med. Den naturliga variationen i träet gör varje slev unik. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Slev med hål 30,5 cm Grå/Röd -25%

Praktisk Slev med hål ur Joseph Josephs Duo serie. Sleven har en praktisk hängare så att du kan hänga sleven på grytan eller skålen utan att den glider ned. Hålen gör att skeden är perfekt att hantera pasta eller röra om i grytor med.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Joseph Joseph Duo Slev med hål är 30,5 cm lång.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grillar  pizzaugnar

Grillar pizzaugnar från Outdoorchef

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Dorre

Se alla produkter
Avfallshinkar

Avfallshinkar från Wesco

Se alla produkter
Dekorationer

Dekorationer från Byon

Se alla produkter