Afroart - Plop Grytunderlägg Ull 20 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ställ dina varma grytor och karotter på detta fina grytunderlägg från Afroart. Härliga färgglada bollar lyser upp ditt köksbord, tillverkade av tovad ull, vilket är utmärkt med sina smutsavvisande och isolerande egenskaper.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Grytunderlägg från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Mumin Grytunderlägg Gjutjärn Vit

Grytunderlägg från Anders Petter

Visa produkter inom Grytunderlägg från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Stiernholm - Hotspot Grytunderlägg 19 cm Beige

Grytunderlägg från Stiernholm

Här har vi samlat Grytunderlägg från Stiernholm.
Upp till 30% rabatt
Le Creuset - Le Creuset Oval Grytskedhållare Chambray

Grytunderlägg från Le Creuset

Utforska allt inom Grytunderlägg från Le Creuset.
Pluto - Grytunderlägg Löv

Grytunderlägg från Pluto

Se vad Pluto har inom Grytunderlägg.
Skultuna - Land

Grytunderlägg från Skultuna

Utforska allt inom Grytunderlägg från Skultuna.
Pluto Design - Grytunderlägg Löv

Grytunderlägg från Pluto Design

Visa produkter inom Grytunderlägg från Pluto Design.

Se gärna också

Modern House - Ime Grytunderlägg 15,5 cm Rosa

Grytunderlägg i silikon med ett modernt geometriskt mönster som mäter 15,5 cm i diameter från norska Modern Houses Ime-serie.

Skydda ditt middagsbord från varma grytor, kastruller och ugnsformar med detta flexibla grytunderlägg i silikon från Modern House. Modern Houses Ime-grytunderlägg har omsorgsfullt tagits fram i en modern design med ett stilrent geometriskt mönster som passar in på matbord av alla former och stilar, och gör att du inte behöver oroa dig för att dina varma kokkärl ska lämna några slags märken – det är bara att njuta av maten! Grytunderlägget är tillverkat i hållbar silikon som går att rengöras i diskmaskin och har en diameter på 15,5 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024