Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Läder

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rostfritt och svensktillverkat Smashjärn. Platt undersida och stadigt handtag formar elegant grillningens smashed burgers.

Smashjärn av rostfritt stål. Levereras med ett handtagsskydd av Tärnsjöläder.Smasha sommarens godaste burgare! Denna hamburgerpress gör dig inte besviken.Kockums Jernverks Smashjärn tillverkas i Anderstorp med rostfritt stål från Avesta Nyby.Vikt 660g

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hamburgerpress från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Rösle - Hamburgerpress 8 cm

Hamburgerpress från Rösle

Se vad Rösle har inom Hamburgerpress.
Gefu - Hamburgerset 3-pack

Hamburgerpress från Gefu

Se vad Gefu har inom Hamburgerpress.
Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Läder

Hamburgerpress från Kockums

Se vad Kockums har inom Hamburgerpress.

Se gärna också

Westmark - Hamburgerpress 11 cm

Forma fina, runda burgare snabbt och enkelt. Hamburgerpressen från tyska Westmark är perfekt till att göra olika sorters burgare, både vegetariska och av kött. Den enkla designen och det smidiga greppet gör pressen enkel att arbeta med och lätt att rengöra. Hamburgarna får fina räfflor som ger den rätta grillkänslan. Tål diskmaskin.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024