Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CUI4724S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rymlig varmluftsugn med pyrolys och termometer Elegant och rymligElvita CUI4724Sä;r en inbyggnadsugn med varmluft och en volym på; hela 70 liter. Pyrolysfunktion gö;r den lä;tt att gö;ra ren.

Utvä;ndigt prä;glas den av sin minimalistiskt eleganta form som passar utmä;rkt i det moderna kö;ket. Den har en tydlig display och två; vred dä;r du gö;r dina instä;llningar.

Precision med termometerUgnen ä;r utrustad med en kö;ttermometer så; du uppnå;r perfekta resultat varje gå;ng. Du har ä;ven mö;jlighet att anvä;nda det roterande stekspettet.

Ett tillbehö;r som sä;kerstä;ller jä;mn tillagning samtidigt som matens nä;ringsä;mnen bevaras. Pyrolytisk sjä;lvrengö;ringTack vare pyrolys blir ugnsrengö;ringen enkel.Din ugn blir helt ren utan att du behö;ver ansträ;nga dig.

Ugnen vä;rms upp i hö;ga temperaturer och fö;rbrä;nner smuts, fett och matrester till aska. Sen behö;ver du bara torka ur den ö;verflö;diga askan med en trasa.

Snabbt, enkelt och helt utan kemikalier. Må;ngsidig och funktionellUgnen har nio olika program fö;r att klara av de kulinariska ä;ventyr du tä;nker ge dig ut på;.

Du har ä;ven mö;jlighet att tillaga mat med den praktiska fö;rinstä;llningsfunktionen. Luckan har soft-close och hå;ller sig sval under drift.

Inbyggnadsugnar från andra varumärken

Bosch HBF133BA0

Inbyggnadsugnar från Bosch

Missa inga bra priser på Inbyggnadsugnar från Bosch.
Elvita CKI4449S

Inbyggnadsugnar från Elvita

Visa produkter inom Inbyggnadsugnar från Elvita.
Cylinda IBU3110V

Inbyggnadsugnar från Cylinda

Missa inga bra priser på Inbyggnadsugnar från Cylinda.
Husqvarna QCE5230W

Inbyggnadsugnar från Husqvarna

Utforska allt inom Inbyggnadsugnar från Husqvarna.
Ugn 60cm SO6102TG Smeg Neptune grey

Inbyggnadsugnar från Smeg

Utforska allt inom Inbyggnadsugnar från Smeg.
Whirlpool OKZ9 6280 SPM WH

Inbyggnadsugnar från Whirlpool

Utforska allt inom Inbyggnadsugnar från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024