Wüsthof - Classic White Santoku 14 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En kniv i japansk stil från Wüsthof med ett modernt vitt handtag som har en perfekt balans och gör matlagningen till ett sant nöje. En santokukniv är en mångsidig kniv för att finhacka och skära örter, grönsaker, fisk och kött.

Det vassa bladet gör allt från vanliga till lövtunna skivor vilket gör den till en oumbärlig del av köket. Olivslipningen ser till att råvarorna inte fastnar i bladet när du hackar.

Serien Classic White från Wüsthof finns i flera bladlängder och varianter för matlagningens alla delar. Bladlängd 14 cm. .

Japanska knivar från andra varumärken

G.R.Y.M - Damascus Santukokniv 17 cm

Japanska knivar från G.R.Y.M

Visa produkter inom Japanska knivar från G.R.Y.M.
Skeppshult - Damascus Santukokniv 17 cm

Japanska knivar från Skeppshult

Visa produkter inom Japanska knivar från Skeppshult.

Se gärna också

Tamahagane - San Kinesisk Hacka 16 cm

Tamahagane San Kinesisk Hacka är en kniv i serien San från Tamahagane. Denna kinesiska grönsakshacka med rektangulärt knivblad passar särskilt bra till grova grönsaker. Tyngden i bladet är nämligen till hjälp i hackmomentet.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San knivserie
Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.

Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kinesisk Hacka i tre lager stål
- Längd: 16 cm.
- Utmärkt för grova grönsaker.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 58-59 HRC
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024