Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Jäskorg Rund 20,5 cm

-23%

Jämför produkt Westmark - Jäskorg Rund 20,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Jäskorg Rund 20,5 cm i kategorin Jäskorgar här hos oss.

Produktinformation

En jäskorg är ett litet, enkelt knep som kan göra väldigt mycket för slutresultatet. Med jäskorgen jäser degen på höjden istället för på bredden och korgen släpper igenom mer syre än en vanlig bunke och snabbar därför på jäsprocessen, dessutom får brödet ett vackert, rutikt mönster.

Korgen som är tillverkad i rotting ska inte följa med i ugnen, man lägger upp degen på en plåt eller baksten innan degen ska in i ugnen. Korgen passar för en deg på ca 1-1,5 kg. .

Se gärna också

Westmark - Jäskorg Rund 25 cm

En jäskorg är ett litet, enkelt knep som kan göra väldigt mycket för slutresultatet. Med jäskorgen jäser degen på höjden istället för på bredden och korgen släpper igenom mer syre än en vanlig bunke och snabbar därför på jäsprocessen, dessutom får brödet ett vackert, rutikt mönster. Korgen som är tillverkad i rotting ska inte följa med i ugnen, man lägger upp degen på en plåt eller baksten innan degen ska in i ugnen. Korgen passar för en deg på ca 1,5-2 kg.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Grundig

Grundig AG är ett elektronikföretag från Nürnberg i Tyskland. Grundig grundades av Max Grundig.

205

205 (CCV) var ett normalår som började en tisdag i den julianska kalendern.