Afroart - Julhänge Flower Ball 2-pack Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Julhänge Flower Ball 2-pack Vit från Afroart är gjort av papper och kommer att göra sig fint i julgranen och ett fint tillskott till juldekorationen. Ett fint julhänge att skapa nya härliga minnen kring eller att ge bort som gåva till någon du vill göra glad!Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan

Se gärna också

Pluto Design - Hänge Salix 1,9x9x0,5 cm Mässing

Hänge Salix 1,9x9x0,5 cm Mässing från Pluto Design, framtaget av Lotta Ahnström och Amanda Olzon Serien Stig L med Stig Lindbergs vackra mönster har varit inspration och resultatet är mycket lyckat.

Salix är ett sirligt löv i effektfull mässing som kommer passar att dekorera granen, dukningen, ett skåp eller varför inte hänga det på en present? Det fina hänget i mässing kommer att reflektera rummets ljus på ett vackert sätt och bli ett blickfång.

Stig Lindberg var verksam under fyra decennier och anses vara en av Sveriges viktigaste och mest framstående formgivare. Han var konstnär, designer och målare, illustratör och jobbade med material som keramik, glasoch textil för att nämna några. Hans barnboksillustrationer från böckerna skrivna av Lennart Hellsing är lika omtyckta idag. Krakel Spektakel, Daniel Doppsko och Musikbussen för att nämna några.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024