Afroart - Kotte Julhänge Stjärna 4 cm 6-pack Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klä granen med dessa handgjorda stjärnor av rött bomullspapper från Afroart, tillverkade i Bangladesh. Designen är en modern tolkning på den traditionella stjärnan och med dess röda färg blir granens klädsel en kombination av traditionellt och nytt.

Kommer med ett guldfärgat band för enkel upphängning. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Kähler Design - Nobili Ljuslykta 12 cm Nude

Nobili Ljuslykta 12 cm från Kähler! Denna vackra ljuslykta är en del av en speciell julserie designad av Bache & Bendix Becker. Med sin moderna och tilltalande form samt en underbar glasyr i färgen nude kommer denna ljuslykta definitivt att förgylla ditt hem.

Med sina små hål släpper ljuslyktan ut en magisk glöd, vilket ger en synnerligen vacker effekt och en mysig atmosfär. Perfekt för att skapa en stämningsfull miljö på fönsterbrädan eller som en elegant dekoration på middagsbordet.

Denna ljuslykta på 12 cm är den minsta av fem olika lyktor i serien, och den kan enkelt kombineras med de andra för att skapa en unik och personlig inredning. Du kan även välja en varmgrå nyans om det passar din stil bättre. Nobili Ljuslykta Ø12 cm nude är tillverkad av högkvalitativt porslin, vilket ger den både hållbarhet och en elegant finish. Den är också lätt att rengöra, bara torka av den med en fuktig trasa för att behålla dess skönhet i många år framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024