AIRies - Julhänge Stjärna 12x12 cm Guld

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Julhänge Stjärna 12x12 cm från AIRies är en vacker dekoration som kommer att sprida en stämning av julglädje i ditt hem.Häng julhänge i granen, i fönstret eller varför inte hänga det över dörren för att välkomna gästerna till ditt hem. Oavsett var du väljer att placera det kommer det att sprida en känsla av julstämning och skapa en vacker atmosfär.

Se gärna också

Pluto Design - Hänge Ängel 6,3x9x0,5 cm Mässing

Hänge Ängel 6,3x9x0,5 cm Mässing framtaget av Lotta Ahnström och Amanda Olzon för Pluto Design. Serien Stig L med Stig Lindbergs folkkära mönster har varit inspiration och resultatet är mycket lyckat.

Ängeln har ett skojigt och lite pepparkaksaktivt utseende och passar att dekorera granen, dukningen, ett skåp eller varför inte hänga det på en present? Det fina hänget i mässing kommer att reflektera rummets ljus på ett vackert sätt och bli ett blickfång.

Stig Lindberg var verksam under fyra decennier och anses vara en av Sveriges viktigaste och mest framstående formgivare. Han var konstnär, designer och målare, illustratör och jobbade med material som keramik, glasoch textil för att nämna några. Hans barnboksillustrationer från böckerna skrivna av Lennart Hellsing är lika omtyckta idag. Krakel Spektakel, Daniel Doppsko och Musikbussen för att nämna några.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024