Cooee - Paper Stars Hänge Stjärna 2-pack Salvia

Beställ Cooee - Paper Stars Hänge Stjärna 2-pack Salvia på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Paper Stars Hänge Stjärna 2-pack Salvia inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Julhängen i papper från Cooee Design, perfekta att hänga i julriset, granen eller i fönstret. Säljs i 2-pack. .

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Muminmamman & Muminpappan 9 cm

En ljuvlig Julgranskula / dekorationskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa underbara glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fin att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta juliga och kärleksfulla mumin-motiv bestående av muminpappan och muminmamman som kramas i en mistelkrans.

Denna julgranskula med mumin från Muurla är 9 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stormkök

Stormkök från Primus

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Aida

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Husqvarna

Se alla produkter
Knivar övriga

Knivar övriga från Global

Se alla produkter