Sidan innehåller annonslänkar

Pluto - Mumin Änglaspel 17 cm

Beställ Pluto - Mumin Änglaspel 17 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Pluto - Mumin Änglaspel 17 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Ett änglaspel med Muminfamiljen i fart med olika vinteraktiviteter. När du tänder värmeljuset börjar spelet snurra och Muminfigurerna rör sig sakta runt.

Tove Jansson är författaren bakom Muminfamiljen som älskas av människor i alla åldrar. Änglaspelen från Pluto är ett traditionellt julpynt i modern design som ger en stämningsfull effekt. .

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Snorkfröken 7 cm

En underbar Julgranskula / dekorationskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa magiska glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fina att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv som är målat på båda sidorna av glaskulan bestående av Snorkfröken som sitter i snön.

Denna julkula med mumin från Muurla är 7 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Juldekorationer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Born in Sweden

Se alla produkter
Vinöppnare

Vinöppnare från Coravin

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Westmark

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Cult Design

Se alla produkter