Cult Design - Raggsock-Kattunge 5 cm 3 delar

Beställ Cult Design - Raggsock-Kattunge 5 cm 3 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Raggsock-Kattunge 5 cm 3 delar inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Serien Raggsocktomtar från Cult Design är formgiven av Marita Lord. Här kommer tre av tomtarnas små kattungar.

I Maritas fantasi blev tomtarna sömniga, vintern är ju så kall och mörk. Tomtarna har hemmastickade raggsockar, de sopsorterar, de lappar och lagar sina nattskjortor, de tänker hållbart.Den här figuren är minst lika fin ensam på en hylla eller i ett fönster, som i grupp tillsammans med sina vänner. .

Se gärna också

Cult Design - Cult Design Tomte med bock 16 cm

En fin julprydnad i form av en jultomte med en julbock i Cult Designs älskade figurserie med tomtar inspirerade av Jenny Nyström.

Jenny Nyström var en konstnär som i slutet av 1800-talet tolkade folktrons övernaturliga väsen. Hon blev först känd för illustrationerna till boken "Tomten" som skrevs av Viktor Rydberg. Där utgick hon utifrån den tidens föreställningar om ”gårdvaren” och skapade den lille julklappsutdelaren som älskar risgrynsgröt som än idag är riktmärket hos svenska folket för hur jultomten ser ut.

Hon gjorde även illustrationer till tidningar och kortförläggare där hon målade tusentals julkort.
Hennes underbara målningar lever fortfarande kvar som målbilden för hur en god jul ska se ut och firas.

Med dessa illustrationer som inspiration har Cult Designs ägare och huvuddesigner Marita Lord skapat en tidlös julprydnad i lergods i form av en tomte och hans julbock som kommer skapa julstämning under många år hemma hos dess ägare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Mysoda

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Blomberg

Se alla produkter
Dammsugare

Dammsugare från Black+decker

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Electrolux

Se alla produkter