Cult Design - Raggsock-Tomte Natt 14 cm

Jämför produkt Cult Design - Raggsock-Tomte Natt 14 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Raggsock-Tomte Natt 14 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

Serien Raggsocktomtar från Cult Design är formgiven av Marita Lord. I hennes fantasi blev tomtarna sömniga, vintern är ju så kall och mörk.

Se gärna också

Rolf Berg Keramik - Microtomte med Teddybjörn 6 cm

Denna microtomte från Rolf Berg har i knät en nallebjörn med röd rosett. En vacker, detaljrik juldekoration som kommer trivas var du än ställer den och sprida härlig julkänsla i hemmet. Tomten är handgjord och tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna.

Stjärngosse handgjord i keramik av Rolf Berg i Eskilstuna. Med denna placerad i hemmet blir julstämningen ett faktum. Låt den stå för sig själv och sprida stjärnglans eller låt den stå i grupp med andra keramik tomtar eller stjärngossar.

Keramik föremålen är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad. Fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.

Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv. Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många. Hans produkter är kända för sitt skickliga hantverk och fantastiska kvalité.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från AH Belysning

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Exxent

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Pols Potten

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Wüsthof

Se alla produkter