Sidan innehåller annonslänkar

Kay Bojesen - Jul-Lise 17,5 cm

Jämför produkt Kay Bojesen - Jul-Lise 17,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kay Bojesen - Jul-Lise 17,5 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

Den klassiska träfiguren Lise av Kay Bojesen, har blivit en dansk designklassiker och här kommer hon i en ny tappning som passar i juletid. Iklädd röd luva och klänning i FSC-certifierat målat bokträ blir Jul-Lise en fin liten dekoration på ditt julbord eller i fönstret.

Blir en tidlös klassiker att ta fram år efter år. Så klart sprider hon ännu mer julstämning i sällskap av Jul-Ole eller någon av de andra julfigurerna i trä av Kay Bojesen. .

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Julgran 9 cm

En underbar Julgranskula / dekorationskula i glas med ett passande mumin motiv från Muurla.

Vad passar bättre att pryda din julgran med än en julgranskula med motiv av mumin och snorkfröken som just dansar runt en julgran i full skrud?

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa magiska glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och sidenband men är lika fina att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv bestående av Mumin och Snorkfröken som dansar runt en julgran.

Denna julkula med mumin från Muurla är 9 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Juldekorationer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Taklampor badrum

Taklampor badrum från AH Belysning

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sagaform

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Orrefors

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Vintage

Se alla produkter