Sidan innehåller annonslänkar

Muurla - Dekorkula Glas 17 cm

Beställ Muurla - Dekorkula Glas 17 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Muurla - Dekorkula Glas 17 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

En fin och praktisk dekorkula i värmetåligt glas tillverkad av Muurla.Denna fina dekorationskula skapar stora dekorativa möjligheter. Låt fantasin flöda och skapa en unik hängande dekoration! Glaskulan kan användas till att husera alltifrån värmeljus till blommor.Den stora öppningen på glaskulan gör att du kan sätta blommor eller kryddor i dekorkulan och i och med att den är tillverkad av borosilikatglas som är extremt tåligt och tål hög värme så kan du även ha ljus i den så att den fungerar som en glaslykta för värmeljus.Muurla Dekorkula Glas är 17 cm i diameter och längst upp finns ett handtag som gör att den kan hängas i ett snöre.

Se gärna också

Afroart - Girlang Snöflingor Bomull 205 cm Vit -30%

Handgjord girlang med snöflingor från Afroart. Den här fina girlangen gör sig vacker oavsett var den placeras i hemmet. Kanske dukar du upp till en middagsbjudning och dekorerar bordet med den eller kanske hänger den i fönstret och speglar snöflingorna utanför?

Girlangen med snöflingor är även perfekt för att användas som julgirlang. Häng den i julgranen eller placera den på julbordet för att skapa en härlig julstämning i ditt hem!

Tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta. Nepal är känt för tillverkning av papper för hand och har lång tradition inom detta hantverk.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Juldekorationer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från Vintage

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Orrefors

Se alla produkter