Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Domherre Löpare 35x120

Jämför produkt Ekelund - Domherre Löpare 35x120 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Domherre Löpare 35x120 i kategorin Jultextil här hos oss.

Produktinformation

Duka upp ditt bord med denna fina löpare från Ekelunds linneväveri. Tillverkad i 100% ekologisk bomull och tryckt med ett motiv som aldrig går ur tiden.

Lika fin att duka med till vardags som till middagsbjudning!Ekelunds linneväveri tillverkar sina textilier i Horred sedan 1962 med skicklighet Denna produkt är GOTS-certifierad vilket innebär att materialet följer kriterierna för ekologiska och organiska fibrer samt att tillverkningen sker miljömedvetet.Löparen är tryckt med ett vackert och säsongsenligt motiv som ger juldukningen en fin skjuts. .

Se gärna också

Ekelund - Marta 330 Servett 50x50 cm Röd -60%

Vackra servetten Marta från Ekelund kan användas om och om igen och blir ett vackert inslag till dukningen. Den härliga röda färgen kommer att liva upp alla typer av dukningar. Servetten är av ekologisk bomull och lin.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tekannor

Tekannor från Kockums

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Smeg

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Målerås Glasbruk

Se alla produkter
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Peugeot

Se alla produkter