KitchenAid - KitchenAid Kaffekvarn Charcoal Grey

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kaffekvarn från KitchenAid med 70 malningsinställningar för en mängd olika bryggningsmetoder. Med automatisk doseringsteknik justeras kvarnen automatiskt så att du får rätt volym och konsistens för just den bryggmetoden du valt och antal doser eller koppar som du önskar.

Mal bönorna färska för att få den mest smakrika och ljuvliga koppen kaffe. Genom att justera vredet för dosval kan du välja 1 till 2 espresso eller 1 till 12 koppar kaffe.

Malningsstorlekarna går från 1 för extra grov till 70 för extra fin. Du kan enkelt flytta över oanvända bönor till en behållare med lufttätt lock och bevara aromerna på bönorna så det håller sig färska längre och du kan enkelt byta bönor mellan bryggningarna.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kaffekvarnar från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Wilfa - Kaffekvarn WSCG-2 Svart/Rostfri

Kaffekvarnar från Wilfa

Missa inga bra priser på Kaffekvarnar från Wilfa.
Upp till 27% rabatt
Rig-Tig - Foodie Kaffekvarn elektrisk Vit

Kaffekvarnar från Rig-Tig

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Rig-Tig.
Upp till 37% rabatt
Zassenhaus - Santiago Kaffekvarn Bok

Kaffekvarnar från Zassenhaus

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Zassenhaus.
Upp till 29% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Kaffekvarn Mattsvart

Kaffekvarnar från KitchenAid

Här har vi samlat Kaffekvarnar från KitchenAid.
Bodum - Tribute press kaffebryggare 1L

Kaffekvarnar från Bodum

Missa inga bra priser på Kaffekvarnar från Bodum.
Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart

Kaffekvarnar från Gefu

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Gefu.

Se gärna också

Wilfa - Kaffekvarn Digital Display 275 g Svart -10%

Med kaffekvarn Balance från Wilfa och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak.
Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma.

Konisk kvarn - Kaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat.

31 malningsinställningar - Med 31 malningsinställningar från mocka till grovt kokkaffe, kan du vara säker på att du alltid hittar en inställning som passar din valda bryggningsmetod.

Enkel att rengöra - Kvarnverket är avtagbart vilket för att rengöringen och underhållet av produkten är enkel. Behållaren för malet kaffe är tillverkad i rostfritt stål vilket minimerar risken för att statisk elektricitet ska uppstå.

Modell nr CG1B-275

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024