KitchenAid - KitchenAid Kaffekvarn Röd Metallic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kaffekvarn från KitchenAid med 70 malningsinställningar för en mängd olika bryggningsmetoder. Med automatisk doseringsteknik justeras kvarnen automatiskt så att du får rätt volym och konsistens för just den bryggmetoden du valt och antal doser eller koppar som du önskar.

Mal bönorna färska för att få den mest smakrika och ljuvliga koppen kaffe. Genom att justera vredet för dosval kan du välja 1 till 2 espresso eller 1 till 12 koppar kaffe.

Malningsstorlekarna går från 1 för extra grov till 70 för extra fin. Du kan enkelt flytta över oanvända bönor till en behållare med lufttätt lock och bevara aromerna på bönorna så det håller sig färska längre och du kan enkelt byta bönor mellan bryggningarna.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kaffekvarnar från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Wilfa - Kaffekvarn WSCG-2 Svart/Rostfri

Kaffekvarnar från Wilfa

Missa inga bra priser på Kaffekvarnar från Wilfa.
Upp till 27% rabatt
Rig-Tig - Foodie Kaffekvarn elektrisk Vit

Kaffekvarnar från Rig-Tig

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Rig-Tig.
Upp till 37% rabatt
Zassenhaus - Santiago Kaffekvarn Bok

Kaffekvarnar från Zassenhaus

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Zassenhaus.
Upp till 29% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Kaffekvarn Mattsvart

Kaffekvarnar från KitchenAid

Här har vi samlat Kaffekvarnar från KitchenAid.
Smeg - Smeg Kaffekvarn Svart

Kaffekvarnar från Smeg

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Smeg.
Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart

Kaffekvarnar från Gefu

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Gefu.

Se gärna också

Zassenhaus - Santiago Kaffekvarn Svart

Kaffekvarnen Santiago från Zassenhaus i gammal, traditionell design. En fantastisk kvarn som kommer sprida ljuvlig kaffedoft i hemmet när den används och bli en fin detalj som med fördel kan stå framme. Fyll på med bönor genom luckan och ställ in mängd samt grovlek innan du snurrar på vredet. Behållaren har kapacitet för cirka 3 koppar kaffe.

Kvarnen är utrustad med ett malverk i högkvalitativt stål som håller för många malningar under många år. Fördelarna med att mala kaffebönorna manuellt är att smaken och aromerna intensifieras. Elektriska kvarnar släpper ifrån sig värme under rotationen vilket kan komma att påverka kaffets smak. Kaffekvarnen är tillverkad i bokträ och finns i naturligt bokträ samt svartmålad.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024