KitchenAid - KitchenAid Kaffekvarn Svart

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Kaffekvarn Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Kaffekvarn Svart i kategorin Kaffekvarnar här hos oss.

Produktinformation

Kaffekvarn från KitchenAid med 70 malningsinställningar för en mängd olika bryggningsmetoder. Med automatisk doseringsteknik justeras kvarnen automatiskt så att du får rätt volym och konsistens för just den bryggmetoden du valt och antal doser eller koppar som du önskar.

Mal bönorna färska för att få den mest smakrika och ljuvliga koppen kaffe. Genom att justera vredet för dosval kan du välja 1 till 2 espresso eller 1 till 12 koppar kaffe.

Malningsstorlekarna går från 1 för extra grov till 70 för extra fin. Du kan enkelt flytta över oanvända bönor till en behållare med lufttätt lock och bevara aromerna på bönorna så det håller sig färska längre och du kan enkelt byta bönor mellan bryggningarna.

Se gärna också

Modern House - Lundi Kaffekvarn 12 cm Svart

Mindre kaffekvarn som rymmer upp till 60 g kaffebönor från norska Modern Houses Lundi-serie.

Mal enkelt mindre portioner av dina favoritkaffebönor med denna elektriska kaffekvarn med plats för upp till 60 g kaffebönor från Modern House. Denna kaffekvarn i praktiskt liten storlek från Lundi-serien har en modern design i plast och är riktigt enkel att använda. Det är bara att fylla upp den med en noga uppmätt mängd bönor som ger dig just den styrkan du vill ha på ditt kaffe, trycka ned locket och låta kaffekvarnen göra sitt. På endast några sekunder har du sedan finmalet kaffepulver som du kan använda till att brygga en kanna riktigt färskt kaffe till antingen frukosten eller eftermiddagsfikat med. Smart och smidigt! Kaffekvarnen har en höjd på 12 cm med ett ytterhölje i plast och en kvarn i hållbart stål.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Cylinda

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Elvita

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Solstickan

Se alla produkter