Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Thermo Presskanna 19,5 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Thermo Presskanna 19,5 cm från AdHoc är en modern och stilren presskanna. Du brygger ditt kaffe direkt i den och har den som som en mugg med en stängbar dricköppning - perfekt när du är på språng.

Presskannan är tillverkad för att hålla ditt kaffe eller te varmt länge. Det isolerade locket och den dubbla väggen håller temperaturen så att du kan njuta av din dryck under en lång tid. .

Kaffepressar från andra varumärken

WMF - Fransk Kaffepress 0,75L

Kaffepressar från WMF

Missa inga bra priser på Kaffepressar från WMF.
Fellow - Clara Fransk Kaffepress 0,7 L

Kaffepressar från Fellow

Visa produkter inom Kaffepressar från Fellow.
Bodum - Eileen Kaffepress 3 koppar 35 cl Guld

Kaffepressar från Bodum

Se produkter inom Kaffepressar från Bodum.

Se gärna också

Bodum - Eileen Kaffepress 3 koppar 35 cl Guld

Eileen Kaffepress, tillgänglig i 3 koppar och i en elegant guldfärg från Bodum, ger din kaffestund en touch av design. Inspirerad av den banbrytande irländska formgivaren Eileen Gray, kombinerar denna presskanna stil med funktion.Bodums pressystem är känt och älskat av kaffeentusiaster över hela världen för sin enkla användning och rena smak. Med Eileen Kaffepress kan du enkelt brygga en uppfriskande kopp kaffe på några minuter utan behov av plastkapslar eller pappersfilter. Den förenar den klassiska smaken av en kaffepress med en modern och djärv design, vilket ger en stilfull upplevelse vid bryggning och servering.Här är några av dess huvudfunktioner och fördelar:- Elegant design som framhäver full smak och arom i ditt kaffe- Hyllar den berömda irländska formgivaren Eileen Gray- Tillverkad av värmetåligt borosilikatglas som inte påverkar kaffets naturliga smak- Skyddas av en rostfri stålram med en unik geometrisk design- Ergonomiskt handtag för säkert och bekvämt grepp- Rostfri stålfilter förhindrar att kaffesump sipprar ut- Miljövänligare än många andra bryggningsmetoder, inga pappersfilter eller plastkapslar krävs- Enkel att använda och rengöra, kan diskas i diskmaskin (förutom kopparversionen)Så här brygger du din kaffe med Eileen Kaffepress:1. Placera Eileen på en plan yta och dra upp stämpeln från kannan.2. Tillsätt en tesked grovmalen kaffe per kopp/120 ml vatten.3. Häll varmt vatten (92-96 °C) i kannan, lämna minst 2,5 cm till kanten och rör om.4. Placera stämpelmodulen på toppen och stäng hällpipen för att behålla värmen.5. Låt kaffet bryggas i fyra minuter och pressa sedan ner stämpeln. Servera din ljuvliga kopp med kaffe och njut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024