Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Passion Kanna 32,5 cl Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Passion Kanna 32,5 cl från Aida passar perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Kannor från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Hay - Kaffekanna M 0,8 L Mint

Kannor från Hay

Utforska allt inom Kannor från Hay.
ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Kaffekanna 1,2 L Vit

Kannor från ROYAL PORCELAIN

Se produkter inom Kannor från ROYAL PORCELAIN.

Se gärna också

House Doctor - Pleat Kanna 21 cm Grå/Brun

Pleat Kanna 21 cm från House Doctor är den perfekta lösningen för att servera frukostjuice eller vatten med stil. Den rymliga kannan är idealisk för både vardagligt bruk och speciella tillfällen. Dessutom kan den fungera som en vacker detalj på bordet eller omvandlas till en improviserad vas genom att fyllas med fräscha blommor från trädgården. Placera kannan var som helst i hemmet för att skapa en charmig atmosfär.House Doctor's Pleat-serie kännetecknas av en stilfull design med blanka insidor och matta, räfflade detaljer som ger en tidlös charm. Den eleganta kontrasten gör att den passar perfekt för både enkla vardagliga stunder och mer speciella tillfällen. Oavsett om det är en avslappnad fikastund, en middag med nära och kära, eller en festlig tillställning, så erbjuder Pleat-serien ett brett utbud av delar för att komplettera ditt bord med subtil men imponerande elegans.Dessutom tål kannan diskmaskin- och mikrovågsugnssäker för enkel användning och bekväm rengöring.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024