Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Kanna 1,2 L Brun Metallic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En rejäl och vacker kanna att ställa fram på bordet, rymmer 1,2 L.Serien Raw Northern Green och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Kannor från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Aida - Passion Kanna 32,5 cl Vit

Kannor från Aida

Missa inga bra priser på Kannor från Aida.
Upp till 40% rabatt
Moomin Arabia - Mumin Kanna Muminhuset 1 L

Kannor från Moomin Arabia

Visa produkter inom Kannor från Moomin Arabia.
Upp till 30% rabatt
Hay - Kaffekanna M 0,8 L Mint

Kannor från Hay

Utforska allt inom Kannor från Hay.
Upp till 25% rabatt
Bitz - Mjölkkanna 0,2L Wood

Kannor från Bitz

Visa produkter inom Kannor från Bitz.
Upp till 40% rabatt
PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Forest

Kannor från PotteryJo

Se produkter inom Kannor från PotteryJo.
Upp till 32% rabatt
Denby - Halo Cafetierie 1,5 L Blå-svart

Kannor från Denby

Utforska allt inom Kannor från Denby.

Se gärna också

Bordallo Pinheiro - Strawberries Kanna 2,2 L Grön/Röd

Bordallo Pinheiro's Strawberries Kanna 2,2 L, erbjuder en lekfull keramisk design som är helt unik. Med produkter från Bordallo Pinheiro kan du skapa en bordsdukning som är fylld av färg och form.Företaget Bordalo Pinheiro har haft en avgörande roll i återupplivandet av portugisisk keramik och bevarandet av det konstnärliga arvet efter Columbano Bordalo Pinheiro. Genom att hålla fast vid traditionella tekniker och den ursprungliga estetiken har företaget lojalt följt sina rötter. Bordallo Pinheiro grundades i Portugal och började sin keramiska produktion år 1884. Dess grundare, Raphael Bordalo Pinheiro, uttryckte en konstnärlig och humoristisk stil genom sina keramiska verk. Han hämtade inspiration från det vardagliga livet i Portugal och vann flera internationella priser. Hans konstnärliga talang var känd långt utanför Portugals gränser, inte bara för hans konstnärliga förmågor utan också för hans intresse och utveckling av teknisk produktion. Detta inkluderade särskilt den naturtrogna formgivningen och den färgrika och fina glasyren. Denna tradition lever vidare i dagens produkter som fortsätter att uttrycka en unik form och glasyr som återger naturen på ett exakt och humoristiskt sätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024