Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Kanna 1,2 L Northern Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En rejäl och vacker kanna att ställa fram på bordet, rymmer 1,2 L.Serien Raw Northern Green och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Kannor från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Aida - Passion Kanna 32,5 cl Vit

Kannor från Aida

Missa inga bra priser på Kannor från Aida.
Upp till 40% rabatt
Moomin Arabia - Mumin Kanna Muminhuset 1 L

Kannor från Moomin Arabia

Visa produkter inom Kannor från Moomin Arabia.
Upp till 30% rabatt
Hay - Kaffekanna M 0,8 L Mint

Kannor från Hay

Utforska allt inom Kannor från Hay.
Upp till 25% rabatt
Bitz - Mjölkkanna 0,2L Wood

Kannor från Bitz

Visa produkter inom Kannor från Bitz.
Upp till 40% rabatt
PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Forest

Kannor från PotteryJo

Se produkter inom Kannor från PotteryJo.
Upp till 32% rabatt
Denby - Halo Cafetierie 1,5 L Blå-svart

Kannor från Denby

Utforska allt inom Kannor från Denby.

Se gärna också

PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Vit

Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024