Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Limelight Kanna 1,7 L

Jämför produkt Kosta Boda - Limelight Kanna 1,7 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Limelight Kanna 1,7 L i kategorin Kannor här hos oss.

Produktinformation

Limelight kanna från Kosta Boda. 1986 vann serien Utmärkt Svensk Form.

En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfallt i kristallen.Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset.

Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning. Göran finner stor inspiration i ljusets spel i naturen, ljuset och havet samt luften. .

Se gärna också

Magnor - Kanna 1,75 L Brun

Clifton Kanna 1,75 L Brun från Magnor är designad av den norska inredningsarkitekten Halvor Bakke. Serien finns i både mousserande isklar och i en gyllene variant. Den varma gyllene färgen stammar från ädelstenen topas som symboliserar skönhet och prakt.

Clifton serien består av en 1,7 liters kanna och glas i två storlekar: 25 cl och 40 cl. Halvor Bakke har hämtat inspiration för designen från sina resor till Sydafrika. Där besöker han alltid de vackra stränderna vid Clifton. Från solstolen har han njutit av att titta på kritvita stränder, uppfriskande vågor från Söderhavet, lekfulla sälar som badar och svajande palmer i bakgrunden. Serien passar lika bra utomhus på en solig dag som inomhus när det regnar, och färgerna kan kombineras och blandas. Med Clifton serien har Halvor Bakke lyckats skapa en känsla av glädje, sommar och vardagslyx. Serien är munblåst och handgjord av erfarna glasblåsare i ett optiskt räffelmönster. De är alla unika och det finns inte två som är precis lika.

Designerns karakteristiska signatur är präglad i botten för att ge ett bestående värde. Clifton serien är stram och glänsande och ger en sommarkänsla hela året runt. Det är vardagslyx och mys när det är som bäst.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kannor

Kannor från Gefle

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Gustavsberg

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bitz

Se alla produkter